Folije

Ponuda folija obuhvaća polipropilenske Cast i BOPP filmove.

PP filmovi se odlikuju visokom prozirnošću i sjajem, temperaturno je otporniji od PE filmova što ga čini pogodnim za sterilizaciju na visokim temperaturama.

BOPP (baiksijalno orijentirani film)

Dobiva se dvoosnim istezanjem polipropilenskog filma (uzduž i poprijeko). Biaksijalna orijentacija povećava vlačnu čvrstoću i krutost, smanjuje izduženje (teže istezanje) i poboljšava optička svojstva te poboljšava barijerna svojstva. Izvrsna je alternativa celofanu, voštanom papiru i aluminijskoj foliji. Zbog svojih svojstava ima vrlo široku primjenu u prehrambenoj industriji i industriji pakiranja gdje se zahtjeva visoka prozirnost, organoleptička, barijerna i termo ljepljiva svojstva.

CAST FILM

Ima vrlo široku primjenu u fleksibilnom pakiranju kao i u nepakirajučim aplikacijama. Svojstva filma mogu se prilagoditi specifičnim zahtjevima za pakiranje, performanse i obradu. Cast film ima vrlo veliku otpornost na kidanje i na niske temperature te vrlo dobra termo-ljepljiva svojstva.

U ponudi imamo BOPP i CAST filmove, različitih dimenzija i debljina, za većinu aplikacija spremne za isporuku sa skladišta. Osim filmova raspoloživih na skladištu, sukladno potrebama kupaca, konstantno nadopunjujemo ponudu.

Koristimo kolačiće/cookies. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje.

Slažem se