O NAMA

KEMBICO PLAST do.o.o. je privatna tvrtka osnovana 2010. sa sjedištem u Zagrebu te je jedan od vodećih distributera polimernih granulata i kemijskih materijala u regiji. Kao distributer nudimo širok portfolio polimernih materijala za različite tehnike prerade i aplikacije: poliolefine (PE, PP), polistirene (PS), kopolimere na bazi stirena (ABS, SAN, ASA), tehničku plastiku (PA, POM, PBT, PC), elastomere, specijalnie materijale i kompaunde te masterbatche koji se koriste u preradi polimera (bojila, ekspandere, UV stabilizatore, te anti-blok i slip aditive). Kemijski proizvodi pokrivaju širok spektar primjene u raznim industrijama. Nudimo procesne kemikalije, kiseline i lužine, kemikalije za tretman otpadnih voda i rashladne sustave, te aditive za motorna ulja. Također u ponudi imamo aktivne i pomoćne komponente proizvoda za osobnu higijenu i proizvodnju sredstava za čišćenje, mirise, te epoksi sisteme za industrijske podove i druge aplikacije. Partneri su nam poznati europski i svjetski proizvođači što garantira neupitnu kvalitetu kemikalija koje nudimo.

Posebna ponuda obuhvaća BOPP i Cast filmove koji zbog svojih karakteristika (čvrstoća, transparentnost, barijerna i organoleptička svojstva, mogućnost laminacije) imaju široku primjenu u prehrambenoj industriji i industriji pakiranja. Zastupnici smo ili distributeri vodećih svjetski proizvođača kao što su Rompetrol, Taro Plast, Versalis, MOL, Carmel Olefins, HIP Petrohemija, Sippec, Ethydco, PCC Group, Tabriz Petrochemical Company, Elix, Viba i Terichem. Ponudu materijala i kemikalija, sukladno zahtjevima tržišta i kupaca, kontinuirano nadopunjujemo te preko naših partnera možemo ponuditi gotovo sve materijale prisutne na europskom tržištu po vrlo povoljnim cijenama.

Uz ponudu materijala nudimo i tehničko savjetovanje vezano uz odabir odgovarajućih materijala za Vašu proizvodnju, optimiziranje proizvodnog procesa te povećanje kvalitete Vaših proizvoda. Raspolažemo vlastitim skladišnim prostorom te većinu proizvoda, sukladno potrebama kupaca, držimo na stanju, spremne za isporuku i preuzimanje od 25kg do kamionskih isporuka. Također, raspolažemo i ADR skladištem za kemikalije. Skladište je dobro prometno povezano sa svim smjerovima te ima lak pristup za vozila od osobnih automobila do kamiona. U dogovoru s kupcima dostavljamo naručeni materijal na području Zagreba u roku jednog dana te, sukladno potrebama, vršimo dostavu i na području cijele Hrvatske i regije.

Zdravlje i sigurnost zaposlenika te odgovornost prema okolišu sastavni su dijelovi svih poslovnih aktivnosti tvrtke. Prateći najnovije trendove u preradi polimera, potičemo inovativnost i kontinuirani tehnološki napredak niza malih, srednjih i velikih poduzeća. U cilju osiguranja zajedničkog uspjeha i rasta poslovanja, KEMBICO PLAST d.o.o. osigurava pouzdano dugotrajno partnerstvo te fleksibilan i učinkovit pristup potrebama svakog partnera.

Koristimo kolačiće/cookies. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje.

Slažem se